ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ

ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ

Ανεξάρτητα από το μέγεθός του, ένας έξυπνα σχεδιασμένος κήπος μπορεί να προσαρμόζεται άψογα στο φυσικό περιβάλλον, δίνοντας τη δυνατότητα στα λουλούδια και τα φυτά να γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, προσφέροντας το δικό τους εξωτισμό και τις δικές τους μοναδικές στιγμές αναπόλησης και ξεγνοιασιάς.

Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο πριν αρχίσουμε οποιαδήποτε δουλειά στον κήπο, να προγραμματίσουμε τις εργασίες μας και να εφοδιαστούμε με όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται για επεμβάσεις μεγάλης ή μικρής κλίμακας.

Κοπτήρες, ποτιστικά, τσουγκράνες ,φτυαράκια, σκαλιστήρια, ακόμη και μηχανήματα για το μάζεμα των φύλλων είναι οι απαραίτητοι <<βοηθοί>> που θα μας εξασφαλίσουν καλά αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Έτσι μόνο θα καταφέρουμε να συνθέσουμε έναν ωραιότατο κήπο, που θα μας εξασφαλίζει πολύτιμη δροσιά τις μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Πρωινός καφές στη δροσιά: Τα δέντρα προσφέρουν τη σκιά τους σε ονειρικές μικρές γωνιές με λίγα και απλά έπιπλα στη βεράντα ή στον κήπο, όπου ο χρόνος αποκτά μία παραμυθένια διάσταση μπροστά σε εικόνες μοναδικές.

Στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια και πράσινο, που θα μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Μακριά από τη μονοτονία της πόλης, κοντά στη φύση που τόσο αγαπάμε θ’ απολαύσουμε εκείνες τις <<ασήμαντες>>  στιγμές που ωστόσο γίνονται τόσο πολύτιμες στην εποχή της ταχύτητας και του καθημερινού άγχους.